title

Haditechnikai Park

Tájékoztatás!

Kedves Látogatóink! Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel visszavonásig ZÁRVA tartunk. A korábban regisztrált csoportokat sem tudjuk fogadni, mert embertársaink egészsége és biztonsága mindennél fontosabb. Reméljük, hogy hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk, de addig a legtöbb, amit tehetünk, hogy vigyázunk egymásra és betartjuk az előírásokat, rendelkezéseket. Őrizzük meg nyugalmunkat és imádkozzunk, hogy minden mihamarabb visszatérjen a természetes kerékvágásába. Megértésüket köszönjük, felmerülő kérdéseik esetén keressenek minket bizalommal! 

PINTÉR MŰVEK HADITECHNIKAI PARK

A nyitvatartási idő: minden nap (hétvégén is) 10:00 – 16:00 

Szórólap: MAGYAR * ANGOL 

Kövessen minket Facebookon és Instagramon: /haditechnikaiparkkecel

 

PINTÉR MŰVEK HADITECHNIKAI PARK (röviden “keceli Haditechnikai Park”) a méreteit és a kiállítási tárgyak számát illetően Európában is egyedülálló létesítmény négy egymástól független kiállításból áll.

1. Fegyvermúzeum: A kiállított fegyverek (maroklőfegyverek, puskák, géppuskák, sportfegyverek) között megtalálható a Magyar Honvédségben rendszeresített kézifegyverek nagy része, sportpisztolyok, valamint Kádár János vadászfegyverei.

2. Tüzérmúzeum: A kiállítás a magyar tüzérség eszközeit, öltözékeit mutatja be.

3. Makettház: A makettházban sok száz különféle harci eszköz miniatűr másolata tekinthető meg.

4. Szobor- és Haditechnikai park: A múzeum talán leglátványosabb része a több mint 3 hektáron elterülõ szabadtéri kiállítás és a kiállítást körülölelő szoborpark. Itt tekinthetők meg a Magyar Honvédségben használt különböző harci eszközök helyreállított darabjai.

KIÁLLÍTOTT TÁRGYAKRA FELMÁSZNI ÉS AZOKAT NYITOGATNI SZIGORÚAN TILOS ÉS BALESETVESZÉLYES!

A szabadtéri parkba házi kedvenc nem hozható be, köszönjük megértésüket! 

Csoportok bejelentkezése vagy kérdése esetén, kérjük, hívja a következő telefonszámok egyikét:

Tel.: 06/78-420-444
Tel.: 06/30-826-5240

e-mail: muzeum@pinterworks.hu

Belépő díjak:

FELNŐTT BELÉPŐJEGY: 2.000,- FT

DIÁK BELÉPŐJEGY (7-18 ÉVES KORIG): 1.000,- FT

Gyermekek részére a belépés 6 éves korig ingyenes.

A diák belépőjegy érvényesítéséhez diákigazolvány felmutatása szükséges. A kedvezmény a szükséges okmány 18 éves tulajdonosára (pl. főiskolás, egyetemista) is érvényes.

CSALÁDI JEGY: 4.000,- FT

2 felnőtt és max. 4 gyermek esetén.

FELNŐTT KEDVEZMÉNYES JEGY: 1.600,- FT

GYERMEK/DIÁK KEDVEZMÉNYES JEGY: 800,- FT

A kedvezményes jegyek 10 fő együttes belépése esetén vehetők igénybe (csoportos látogatás). A csoportos látogatáshoz  előzetes bejelentkezés szükséges.